Wij helpen u graag op weg!
Bel 073 - 548 20 62 of maak een afspraak
Menu
Contact

Zuid-Amerika

50 Beach Locaties
Volledige Ontzorging
70 City Bestemmingen

Direct zoeken

Alle bestemmingen:

Beach Breaks en City Trips

Reisgezelschap

Accommodatiestijl

Thema's
Prijsklasse hotel per nacht

Goede reisperiode

Reisperiode

Direct zoeken

Alle bestemmingen:

Zuid-Amerika

Het immense continent Zuid-Amerika herbergt enkele van de fraaiste kustlijnen ter wereld. Peru, het extreem langgerekte Chili, Argentinië, Uruguay en niet te vergeten Brazilië weten te imponeren met een aangename mix van fabelachtige natuur, wijngebieden, indrukwekkende gebergtes en temperamentvolle steden. Wanneer u een cruise maakt langs al dit moois ervaart u het beste van twee werelden: vanaf het schip geniet u namelijk van ultiem comfort en panoramische uitzichten en tussendoor gaat u aan land om de fraaiste gebieden van dichtbij te bewonderen. Diverse excursies zijn daarbij inbegrepen. 

Speciale vermelding verdient het Amazonegebied. Veel mensen weten niet dat deze ‘longen van de aarde’ per kleinschalig cruiseschip te bewonderen zijn. U kunt bijvoorbeeld aan boord gaan in het sfeervolle Buenos Aires en via onder meer Montevideo, Rio de Janeiro en Fortaleza koers zetten richting het dichtbegroeide Braziliaanse regenwoud. Diep in de Amazone eindigt de cruise in Manaus. 

De reisduur van cruises in Zuid-Amerika is over het algemeen wat langer dan gemiddeld door de lange afstanden die te water afgelegd worden langs de uitgestrekte kustlijnen. Bovengenoemde cruise van Buenos Aires naar Manaus duurt bijvoorbeeld 21 dagen, maar er zijn ook kortere varianten van 9 dagen vanuit bijvoorbeeld het Peruaanse Lima naar het Chileense Santiago de Chile. 

Arrangementen

FamilyFocus

Bekijk alles

BeachBreaks

Bekijk alles

CouplesOnly

Bekijk alles

CityTrips

Bekijk alles