Wij helpen u graag op weg!
Bel 073 - 548 20 62 of maak een afspraak
Menu
Contact

Oceanië

50 Beach Locaties
Volledige Ontzorging
70 City Bestemmingen

Direct zoeken

Alle bestemmingen:

Beach Breaks en City Trips

Reisgezelschap

Accommodatiestijl

Thema's
Prijsklasse hotel per nacht

Goede reisperiode

Reisperiode

Direct zoeken

Alle bestemmingen:

Oceanië

Ontdek het beste van twee werelden met een uitgebreide cruise langs de hoogtepunten van Nieuw-Zeeland en Australië. Vooral Nieuw-Zeeland staat bekend als natuurparadijs en weet te imponeren met ijzige gletsjers, magische fjorden, heldergroene landschappen en fabelachtige baaien. Het reusachtige Australië maakt op zijn beurt indruk met sfeervolle steden, fraaie natuurparken en uitgestrekte kustlijnen. Ook het kleurrijke Great Barrier Reef, zichtbaar vanuit de ruimte, mag niet ontbreken bij het opsommen van de vele Australische speerpunten. 

Oceanië is dan ook een zeer geliefd werelddeel onder moderne ontdekkingsreizigers en cruiseliefhebbers. De verschillende routes die worden aangeboden variëren qua reisduur over het algemeen van twee tot vier weken, waarbij u uiteraard zelf kiest welke gebieden u wenst te zien. Charismatische steden als Melbourne en Sydney vormen met een veelvoud aan bezienswaardigheden en trendy eetgelegenheden zowel een ideaal begin- als eindpunt van een cruiseDaarvandaan kan worden gekozen voor een verdere verkenning van de westkust, een route via Adelaide langs de zuidkust of een nadere kennismaking met Tasmanië. 

Nieuw-Zeeland is compleet anders dan Australië en juist daarom een welkome en verrijkende aanvulling op een cruise die in Australië is gestart. Op heldere dagen kunt u op de Tasmanzee, die beide landen van elkaar scheidt en vernoemd is naar de Nederlandse ontdekkingsreiziger Abel Tasmanvan grote afstand de prachtige contouren zien van zowel Nieuw-Zeeland als Australië. De natuurfenomenen die op u wachten op Nieuw-Zeeland zijn zo mooi dat u het met eigen ogen gezien moet hebben om te geloven. 

Arrangementen

FamilyFocus

Bekijk alles

BeachBreaks

Bekijk alles

CouplesOnly

Bekijk alles

CityTrips

Bekijk alles