Wij helpen u graag op weg!
Bel 073 - 548 20 62 of maak een afspraak
Menu
Contact

Noord-Amerika

50 Beach Locaties
Volledige Ontzorging
70 City Bestemmingen

Direct zoeken

Alle bestemmingen:

Beach Breaks en City Trips

Reisgezelschap

Accommodatiestijl

Thema's
Prijsklasse hotel per nacht

Goede reisperiode

Reisperiode

Direct zoeken

Alle bestemmingen:

Noord-Amerika

Cruises in het continent Noord-Amerika concentreren zich met name op de wateren rond de uiterste Zuidoostkust van de Verenigde Staten. Hier ligt Sunshine State Florida met niet ver daarvandaan de zonovergoten Bahama’s en de verzameling eilandjes van Key West. Uitgebreide zeedagen laten u genieten van de vele faciliteiten aan boord en de fraaie uitzichten over de uitgestrekte Golf van Mexico en de eindeloos lijkende Atlantische Oceaan. 

De relatief korte afstanden tussen Miami, de Bahama’s en Key West bewerkstelligen dat er veel tijd is voor het verkennen van de verschillende eilanden en gebieden die op uw pad komen. Voor wat betreft de Bahama’s zijn de Exuma archipel en het eiland Eleuthera het meest in het oog springend. Laatstgenoemde niet in de laatste plaats om zijn vreemde vorm: het paradijselijke eiland is namelijk 180 kilometer lang, maar op veel plekken niet breder dan 2 kilometer waardoor het vanuit de lucht lijkt op een lange sliert. 

Afhankelijk van uw wensen is het in Noord-Amerika daarnaast mogelijk om een cruise te maken langs onder meer de westkust van de VS die voert langs de Bay Area van San Francisco en het beroemde Venice Beach van Los AngelesHiervandaan zou u dan in noordelijke richting kunnen kiezen voor een vervolg langs bijvoorbeeld Vancouver of zelfs Alaska. In zuidelijke richting vaart u de kant van Midden-Amerika op. 

Arrangementen

FamilyFocus

Bekijk alles

BeachBreaks

Bekijk alles

CouplesOnly

Bekijk alles

CityTrips

Bekijk alles