Wij helpen u graag op weg!
Bel 073 - 548 20 62 of maak een afspraak
Menu
Contact

Midden-Oosten

50 Beach Locaties
Volledige Ontzorging
70 City Bestemmingen

Direct zoeken

Alle bestemmingen:

Beach Breaks en City Trips

Reisgezelschap

Accommodatiestijl

Thema's
Prijsklasse hotel per nacht

Goede reisperiode

Reisperiode

Direct zoeken

Alle bestemmingen:

Midden-Oosten

Eenieder die vandaag de dag de Verenigde Arabische Emiraten bezoekt, zal zich maar moeilijk voor kunnen stellen dat de plekken waar nu futuristische steden gebouwd zijn tot zo’n 40 jaar geleden uit niets anders dan woestijn bestonden. De oliedollars brachten hier echter verandering in en luidden een periode van enorme vernieuwing in. Imposante wolkenkrabbers, duizelingwekkende winkelcentra, hypermoderne hotels en zelfs kunstmatig aangelegde archipels in de vorm van een palmboom en de wereldbol zijn de voornaamste speerpunten, maar ook de opening van een vestiging van het Louvre in Abu Dhabi geefde dadendrang van de emiraten goed weer. 

De voornaamste steden Dubai en Abu Dhabi combineren het beste van stad en strand en gelden bovendien als ideaal startpunt van een veelzijdige cruise. U gaat hier aan boord en begint met een verkenning van landen en steden die gelegen zijn aan de Perzische Golf. Kies bijvoorbeeld voor een route langs het Qatarese Doha, Abu Dhabi en Dubai en zet via de Golf van Oman koers richting Zuid-Europa of vaar via Mumbai naar zuidelijk Azië. 

De cruises vanuit het Midden-Oosten hebben over het algemeen een reisduur tussen de drie en vier weken. De afwisseling tussen dagen op zee en momenten dat u aan land gaat is goed in balans. Het feit dat u daarnaast verschillende werelddelen aandoet, zorgt voor een uiterst divers programma.  

 

Arrangementen

FamilyFocus

Bekijk alles

BeachBreaks

Bekijk alles

CouplesOnly

Bekijk alles

CityTrips

Bekijk alles