Wij helpen u graag op weg!
Bel 073 - 548 20 62 of maak een afspraak
Menu
Contact

Europa

50 Beach Locaties
Volledige Ontzorging
70 City Bestemmingen

Direct zoeken

Alle bestemmingen:

Beach Breaks en City Trips

Reisgezelschap

Accommodatiestijl

Thema's
Prijsklasse hotel per nacht

Goede reisperiode

Reisperiode

Direct zoeken

Alle bestemmingen:

Europa

Het Europese vasteland weet zich omringd door tal van verleidelijke vaarroutes die zich bij uitstek lenen voor een in alle opzichten complete cruise. Met name de mediterrane landen van het Middellandse Zeegebied en hun bijbehorende wateren komen veelvuldig voorbij op deze routes, maar ook het verrassende Kroatië en bijvoorbeeld een cruise over de Oostzee van Hamburg naar Helsinki behoren tot de mogelijkheden. 

Doordat de afstanden op het water relatief kort zijn, is er veel ruimte voor verdieping aan land. Maak bijvoorbeeld kennis met de Grand Harbour van Malta, die reeds in de Romeinse tijd dienstdeed als handelshaven, ontdek de sublieme wijnen en vele andere geneugten van de Franse zuidkust of ervaar de magie van varen tussen de indrukwekkende Canarische Eilanden, allen van vulkanische oorsprong.  

De verschillende routes in Europa bieden u eindeloos veel mogelijkheden, zodat er altijd een cruise is die vrijwel volledig aan uw wensen voldoet. De reisduur van een cruise op Europese wateren ligt over het algemeen tussen de zeven en veertien dagen en de dagprogramma’s bieden altijd een aangename mix van ultieme ontspanning en verrijkende activiteiten. Een pakkend voorbeeld van deze veelzijdigheid is de cruise van Porto naar Barcelona. Gedurende deze cruise geniet u van de schoonheid van de middeleeuwse stadscentra van Porto en Lissabon, fungeert de Portugese westkust ondertussen als prachtig uitzicht en zet u via Casablanca en de Spaanse zuidkust koers richting het sfeervolle Ibiza en eindpunt Barcelona. 

Arrangementen

FamilyFocus

Bekijk alles

BeachBreaks

Bekijk alles

CouplesOnly

Bekijk alles

CityTrips

Bekijk alles