Wij helpen u graag op weg!
Bel 073 - 548 20 62 of maak een afspraak
Menu
Contact

Azië

50 Beach Locaties
Volledige Ontzorging
70 City Bestemmingen

Direct zoeken

Alle bestemmingen:

Beach Breaks en City Trips

Reisgezelschap

Accommodatiestijl

Thema's
Prijsklasse hotel per nacht

Goede reisperiode

Reisperiode

Direct zoeken

Alle bestemmingen:

Azië

De Aziatische wateren kenmerken zich door hun turquoise kleur en enorme helderheid. De kustlijnen vormen een aangenammix van hagelwitte stranden en heldergroene begroeiing, hetgeen een paradijselijk schouwspel oplevert. Een cruise door de wateren van het Aziatische continent spreekt dan ook in meerdere opzichten tot de verbeelding. 

Bestemmingen waarvandaan diverse cruises veelvuldig vertrekken of onderweg langs zullen komen, zijn Bali, Java, Lombok, Maleisië, Singapore en Thailand. De tussengelegen wateren die bevaren worden zijn in dit geval de Golf van Thailand, de Javazee en de Indische Oceaan. De reisduur van de diverse cruises bedraagt over het algemeen tussen de acht en twaalf dagen en de dagprogramma’s bieden een prettige afwisseling tussen dagen op zee en inspirerende activiteiten aan land. Bezoek bijvoorbeeld het beroemde Indonesische Komodo National Park of ervaar hoe de verschillende eilanden stuk voor stuk over een geheel eigen identiteit beschikken. Uiteraard geldt dit ook op culinair gebied en spelen de smaken van de Thaise en Indonesische keuken een prominente rol. 

Overwoog u overigens al eens om een reis door Azië te verlengen met een cruise? Het is de ideale manier om een Aziatisch avontuur op een uiterst ontspannen manier af te sluiten en tegelijkertijd nog nieuwe gezichten van het continent te ontdekken. Of kies voor de optie om in vier weken tijd van Dubai naar de Komodo Eilanden te varen en onderweg te genieten van het beste dat het Midden-Oosten en Azië te bieden hebben. 

Arrangementen

FamilyFocus

Bekijk alles

BeachBreaks

Bekijk alles

CouplesOnly

Bekijk alles

CityTrips

Bekijk alles