Wij helpen u graag op weg!
Bel 073 - 548 20 62 of maak een afspraak
Menu
Contact

Afrika

50 Beach Locaties
Volledige Ontzorging
70 City Bestemmingen

Direct zoeken

Alle bestemmingen:

Beach Breaks en City Trips

Reisgezelschap

Accommodatiestijl

Thema's
Prijsklasse hotel per nacht

Goede reisperiode

Reisperiode

Direct zoeken

Alle bestemmingen:

Afrika

Het reusachtige Afrikaanse continent weet zich omringd door de diepe blauwe wateren van de Atlantische Oceaan en de Indische Oceaan die op tal van plekken paradijselijk aandoen. Uitgestrekte vlaktes waar zanderige duinen het water in lijken te duiken domineren de kust van Namibië en buurland Zuid-Afrika biedt een aangename mix van een grote verscheidenheid aan kusten. Kaapstad geldt doorgaans als startpunt van een cruise vanuit Afrika en is met brede stranden, fabelachtige baaien, het trendy V&A Waterfront en uitzicht op de imposante Tafelberg zeer geschikt om deze rol te vertolken. 

Het noordwesten van Afrika wordt ook meer dan eens opgenomen in een route, waarbij met name Marokkaanse havenplaatsen worden bezocht. Casablanca, Rabat en Tanger zijn hier enkele voorbeelden van en zijn vaak onderdeel van een uitgebreide cruise vanuit bijvoorbeeld Lissabon die via Marokko dan in de richting van de Spaanse zuidoostkust of Ibiza vaart. 

Een andere mogelijkheid is om vanuit Zuid-Afrika langs Namibië te varen en vervolgens via de pittoreske natuur van Sint-Helena koers te zetten richting enkele Zuid-Amerikaanse landenBij helder weer ziet u reeds van grote afstand de verleidelijke kusten van Brazilië opdoemen. 

Arrangementen

FamilyFocus

Bekijk alles

BeachBreaks

Bekijk alles

CouplesOnly

Bekijk alles

CityTrips

Bekijk alles