Wij helpen u graag op weg!
Bel 073 - 548 20 62 of maak een afspraak
Menu
Contact

Europa

50 Beach Locaties
Volledige Ontzorging
70 City Bestemmingen

Direct zoeken

Alle bestemmingen:

Beach Breaks en City Trips

Reisgezelschap

Accommodatiestijl

Thema's
Prijsklasse hotel per nacht

Goede reisperiode

Reisperiode

Direct zoeken

Alle bestemmingen:

Europa

De stijlvolle treinen van Belmond zijn in verschillende delen van Europa actief. The Royal Scotsman concentreert zich logischerwijs op Schotland en biedt tal van routes die dwars door de fabelachtige Highlands voeren. Start- en eindpunt is in vrijwel alle gevallen de legendarische hoofdstad Edinburgh, maar in de tussentijd – de reisduur varieert tussen de 5 en 8 dagen - doorkruist u een aaneenschakeling van uitgestrekte landschappen, fotogenieke kuststreken, sfeervolle plaatsjes en vermaarde blikvangers zoals bijvoorbeeld het viaduct van Glenfinnan, bekend uit de populaire Harry Potter filmreeks. 

The Grand Hibernian maakt zijn kilometers in Ierland en evenals in Schotland is de hoofdstad vrijwel altijd het vertrek- en eindpunt. Vanuit Dublin kiest u voor een route van 3, 5 of 7 dagen en maakt daarbij de afweging of u voornamelijk langs de kust wilt rijden en havenplaatsjes aandoet, of dat u de nadruk meer op het binnenland legt. 

De sporen van een ander deel van Europa worden bereden door de Venice Simplon Orient Express. De naam verklapt al een beetje dat het feeërieke Venetië een centrale rol speelt in de routes en meer dan eens geldt als vertrek- of eindpunt. De verschillende routes nemen allemaal 5 dagen in beslag en afhankelijk van uw voorkeuren komt u langs Boedapest, Londen, Praag en Parijs. Het gros van de routes geeft u daarnaast een uitgebreid kijkje in verschillende delen van de Alpen. 

Arrangementen

FamilyFocus

Bekijk alles

BeachBreaks

Bekijk alles

CouplesOnly

Bekijk alles

CityTrips

Bekijk alles