Wij helpen u graag op weg!
Bel 073 - 548 20 62 of maak een afspraak

Over ons

ExperienceHolidays

 

70 city trips & 50 beach breaks

ExperienceTravel ontwerpt al 20 jaar unieke reizen op maat naar meer dan 60 verre bestemmingen. Ons voornaamste doel is om u als reispartner een onvergetelijke tijd te bezorgen met ‘Experiences and Memories for a lifetime’. Met ExperienceHolidays bieden we u voortaan, naast verre reizen op maat, ook ruim 70 originele city trips en 50 exclusieve beach breaks wereldwijd. Hoewel een dergelijke minibreak met een paar muisklikken gemakkelijk zelf te boeken is, ontzorgen wij u natuurlijk graag en uiteraard maken we uw vakantie met ExperienceHolidays graag extra bijzonder door deze te verrijken met verrassende activiteiten, variërend van bijv. koken met een Michelinchef-kok tot bezoek aan een restaurateur van het Louvre. Deze belevenissen zijn individueel vaak niet mogelijk. 

Alle accommodaties zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, sfeer en locatie. U kunt kiezen uit de beste hotels ter wereld in de stijl van uw voorkeur; Modern, Klassiek of Boetiek. We werken rechtstreeks samen met de meest vooraanstaande hotelketens. Mocht u een hotel wensen dat u niet op onze website vindt, neemt u dan contact op met onze reisspecialisten, want net als met de verre reizen op maat is elke vakantie een co-creatie op basis van uw persoonlijke reiswensen. 

Volledig ontzorgd op reis

Omdat een vakantie met kinderen wezenlijk anders is dan zonder, heeft u keuze uit arrangementen voor Couples Only of met een Family Focus. De hotels met een Familiy Focus beschikken over speciale faciliteiten voor kinderen, zoals een kids club, babysitters of kindermenu's. Uiteraard bent u ook zonder kinderen welkom, maar wees u ervan bewust dat de sfeer anders is dan in een Couples Only hotel. Daar ligt de nadruk op voorzieningen voor volwassenen. Kinderen zijn er niet altijd uitgesloten, maar moeten zich goed kunnen aanpassen. Waar u ook voor kiest, u mag erop vertrouwen dat we uw vakantie tot in de puntjes voor u regelen en waar gewenst zelfs nog iets extra's bieden. 

Prijsindicaties
Alle ExperienceHolidays arrangementen op deze website zijn bedoeld als voorbeeld om u een prijsindicatie te geven inclusief vliegreis, overnachtingen en transfers. De vermelde reissommen zijn gebaseerd op de laagste prijs tijdens een geschikte reisperiode in een standaardkamer of een suite. Uiteraard is de exacte prijs afhankelijk van uw reisperiode en specifieke kamerkeuze. Daarbij verrijken we uw verblijf graag met speciale belevenissen. In overleg met u stellen onze reisspecialisten binnen een werkdag graag een persoonlijke reisprogramma op maat voor u samen. 

VIP service
Voor nog meer ontspanning rondom uw vertrek verzorgen we graag chauffeurservice naar Schiphol, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Op Schiphol zelf kunnen we een zeer exclusieve lounge voor u reserveren weg van de massa, zodat u in alle rust aan uw vakantie kunt beginnen. Deze VIP service is gescheiden van het reguliere passagiersproces op Schiphol. U slaat hiermee de wachtrij in de terminal over en verblijft in een privéruimte, terwijl het serviceteam ondertussen de check-in en alle formaliteiten voor u regelt. Ook bij aankomst op Schiphol zijn deze diensten beschikbaar. Vraag onze reisspecialisten naar de mogelijkheden.

Cadeautip!
Geef een ExperienceHolidays reischeque cadeau aan een familielid, goede vriend of als incentive voor uw beste medewerker. Het bedrag is in overleg te bepalen. Vraag ernaar bij onze reisspecialisten.

 

FamilyFocus

Bekijk alles

BeachBreaks

Bekijk alles

CouplesOnly

Bekijk alles

CityTrips

Bekijk alles