Wij helpen u graag op weg!
Bel 073 - 548 20 62 of maak een afspraak
Menu
Contact

Jackson Hole

50 Beach Locaties
Volledige Ontzorging
70 City Bestemmingen

Direct zoeken

Reisgezelschap

Accommodatiestijl

Thema's
Prijsklasse hotel per nacht

Goede reisperiode

Reisperiode

Direct zoeken

Alle bestemmingen:

Jackson Hole

In de staat Wyoming ligt de idyllische vallei Jackson Hole. Te midden van karakteristieke saloons en western bars herbeleeft u hier gevoelsmatig de hoogtijdagen van het Wilde Westen. Gedurende de winter zijn de prairies en gebergtes echter met een dik pak sneeuw bedekt en vormen hiermee het ideale decor voor een originele wintersportvakantie. 

Jackson Hole heeft een van de grootste verticale dalingen van Noord-Amerika, waarbij de afstand van de top van de berg tot het dal ongeveer 1250 meter bedraagt. De langste piste is ruim 7 kilometer en de meest extreme is de ‘Corbet’s Couloir’. In totaal herbergt het gebied ongeveer 115 kilometer aan pistes, waarbij het hoogste punt ruim boven de 3 kilometer ligt. Er zijn wel enkele afdalingen voor beginners, maar Jackson Hole staat vooral bekend als gebied voor doorgewinterde skiërs en snowboarders. 

De prachtige uitzichten, het overdadige aanbod aan pistes en typische sfeer van het wilde westen maken Jackson Hole tot een unieke bestemming waar u beslist een wintersport als nooit tevoren beleeft. 

Arrangementen

FamilyFocus

Bekijk alles

BeachBreaks

Bekijk alles

CouplesOnly

Bekijk alles

CityTrips

Bekijk alles