Wij helpen u graag op weg!
Bel 073 - 548 20 62 of maak een afspraak
Menu
Contact

Aspen

50 Beach Locaties
Volledige Ontzorging
70 City Bestemmingen

Direct zoeken

Reisgezelschap

Accommodatiestijl

Thema's
Prijsklasse hotel per nacht

Goede reisperiode

Reisperiode

Direct zoeken

Alle bestemmingen:

Aspen

Wie in de USA het woord wintersport zegt, zegt AspenIn een ver verleden werd dit met historie verweven plaatsje in Colorado bewoond door Indianen, eind 19e eeuw heerste er de Silver Rush en na de Tweede Wereldoorlog groeide het dorpje in rap tempo uit tot het wintersport walhalla dat het vandaag de dag is. 

Met meer dan 500 kilometer piste lijken de sneeuwvlaktes oneindig en deze sensatie wordt extra versterkt wanneer u van de langste afdaling van maar liefst 8,5 kilometer naar beneden raast. Maar zoals een gerenommeerd skigebied betaamt is er nog veel meer. Ga heli-skiën op de befaamde Silver Mountain, win informatie in bij de ‘ski conciërge’, laat uw uitrusting bij hem tunen voor een nog optimalere beleving of sta voor dag en dauw op en maak de eerste sporen in de vers gevallen sneeuw nadat een snowcat u naar boven heeft gebracht. De mogelijkheid bestaat zelfs om in de snowcat plaats te nemen naast de bestuurder en dit bijzondere vervoermiddel zelf te besturen. 

Aspen laat u in stijl kennismaken met wintersport op zijn Amerikaans en biedt de ideale balans tussen avontuur, ontspanning en après-skiën. 

Arrangementen

FamilyFocus

Bekijk alles

BeachBreaks

Bekijk alles

CouplesOnly

Bekijk alles

CityTrips

Bekijk alles