Wij helpen u graag op weg!
Bel 073 - 548 20 62 of maak een afspraak
Menu
Contact

Whistler

50 Beach Locaties
Volledige Ontzorging
70 City Bestemmingen

Direct zoeken

Reisgezelschap

Accommodatiestijl

Thema's
Prijsklasse hotel per nacht

Goede reisperiode

Reisperiode

Direct zoeken

Alle bestemmingen:

Whistler

De Olympische Winterspelen van 2010 vonden gedeeltelijk plaats in Whistler en deze uitverkiezing berustte niet op toeval. Bergen      als Whistler Mountain en Blackcomb Mountain lijken voor wintersport te zijn gemaakt. Tel hier het uiterst toegankelijke karakter van het gebied bij op en de populariteit is verklaard. Van jong tot oud en van beginner tot gevorderd, iedereen heeft de tijd van zijn leven in het gemoedelijke Whistler. 

Naast tientallen skiliften is hier de ‘Peak 2 Peak’ gondel die de twee grootste bergen met elkaar verbindt. De uitzichten tijdens een 11 minuten durend ritje zijn uit de kunst en al helemaal wanneer u kiest voor de gondel met glazen bodem. Wanneer u geen genoeg kunt krijgen van de panoramische uitzichten, kunt u ook kiezen voor een helikoptervlucht over de vallei. Een activiteit waar eveneens een helikopter aan te pas komt, is heli-skiing. U wordt naar de top van de bijna 2500 meter hoge Blackcomb Mountain gebracht, waar u omringd door wat verdwaalde wolken kunt afdalen van de smetteloos witte piste. 

Als de avond valt kunt u in diverse eetgelegenheden subliem dineren en naderhand bijkomen in de verwarmde buitenbaden van bijvoorbeeld de Nita Lake Lodge of het Fairmont Chateau Whistler. 

Voorts is après-skiën in het charismatische centrum van Whistler tot kunst verheven. 

Arrangementen

FamilyFocus

Bekijk alles

BeachBreaks

Bekijk alles

CouplesOnly

Bekijk alles

CityTrips

Bekijk alles