Wij helpen u graag op weg!
Bel 073 - 548 20 62 of maak een afspraak
Menu
Contact

Canada

50 Beach Locaties
Volledige Ontzorging
70 City Bestemmingen

Direct zoeken

Reisgezelschap

Accommodatiestijl

Thema's
Prijsklasse hotel per nacht

Goede reisperiode

Reisperiode

Direct zoeken

Alle bestemmingen:

Canada

Wintersportfanaten weten dat Canada heel wat in petto heeft voor de echte liefhebber. In 2010 was Vancouver gastheer van de Olympische Winterspelen, waarbij het nabijgelegen plaatsje Whistler een belangrijke rol speelde bij de onderdelen skiën en langlaufen. Maar ook gebieden die bekend staan als natuurparadijzen - die men voornamelijk ‘s zomer bezoekt - veranderen tijdens de ‘donkere dagen’ in een heus winter wonderland. Een voorbeeld hiervan is het gebied rondom een van de beroemdste meren van Canada: Lake Louise. Dit meer kleurt in het voorjaar door het vele smeltwater van gletsjers langzaam maar zeker prachtig turquoiseblauw, maar is door de strenge winterkou tegelijkertijd tot ver in de lente bevroren.  Wie het gebied in de winter bezoekt, kan rondjes schaatsen op dit meer, maar ook de omliggende bergen met ski’s of per snowboard trotseren. 

Het Canadese wintersportseizoen duurt relatief lang en loopt van begin november tot begin mei. In deze periode valt er tussen de 5 en 8 meter verse poedersneeuw, die door de droge lucht van uitstekende kwaliteit is. 

De accommodaties die ExperienceHolidays aanbiedt in de wintersportgebieden van Canada zijn allemaal schitterend gelegen en vertegenwoordigen een enorme meerwaarde tijdens uw wintersport. Verpoos in een sfeervol chalet, ruime suite of vrijstaande villa. 

Marlous Rekkers

info@experiencetravel.nl

073 - 548 20 62


Regios

Whistler

Bekijk

Lake Louise

Bekijk

Arrangementen

FamilyFocus

Bekijk alles

BeachBreaks

Bekijk alles

CouplesOnly

Bekijk alles

CityTrips

Bekijk alles