Wij helpen u graag op weg!
Bel 073 - 548 20 62 of maak een afspraak
Menu
Contact

Zell am See

50 Beach Locaties
Volledige Ontzorging
70 City Bestemmingen

Direct zoeken

Reisgezelschap

Accommodatiestijl

Thema's
Prijsklasse hotel per nacht

Goede reisperiode

Reisperiode

Direct zoeken

Alle bestemmingen:

Zell am See

Wintersportparadijs Zell am See is gelegen aan de ‘Zeller See’, een in het oog springend zoetwatermeer waar tal van fantastische pistes en zaligmakende accommodaties omheen liggenDe combinatie van imposante bergen, ijzige gletsjers en een kraakhelder meer maken de bestemming ook in de zomer geliefd bij een groot publiek. Als de groene omgeving ‘s winters echter is bedekt onder een dikke laag sneeuw en het meeis veranderd in een enorme natuurijsbaan ontstaat een walhalla voor wintersportliefhebbers.  

 

Zell am See ligt aan de voet van de beroemde berg Schmittenhöhe, maar wordt als het op wintersportmogelijkheden aankomt ook vaak in één adem genoemd met het nabijgelegen Kaprun. Dit wintersportstadje ligt een paar kilometer onder Zell am See en wintersporters, zowel beginnend als gevorderd, ontdekken hier al skiënd of boardend hun favoriete pistes en combineren zo het beste van twee werelden. 

 

In het autovrije centrum van Zell am See krioelt het van de gezellige terrasjes, leuke winkeltjes en prima restaurants. Diverse cafés, bars en disco’s zorgen dat ook de après-ski liefhebber op zijn wenken bediend wordt.

Arrangementen

FamilyFocus

Bekijk alles

BeachBreaks

Bekijk alles

CouplesOnly

Bekijk alles

CityTrips

Bekijk alles