Wij helpen u graag op weg!
Bel 073 - 548 20 62 of maak een afspraak
Menu
Contact

Rome

50 Beach Locaties
Volledige Ontzorging
70 City Bestemmingen

Direct zoeken

Alle bestemmingen:

Beach Breaks en City Trips

Reisgezelschap

Accommodatiestijl

Thema's
Prijsklasse hotel per nacht

Goede reisperiode

Reisperiode

Direct zoeken

Alle bestemmingen:

Rome

Het historische centrum van de Italiaanse hoofdstad staat op de Unesco werelderfgoedlijst met wereldberoemde pronkstukken als het Colosseum, Pantheon en de Trevifontein. De Eeuwige stad was het epicentrum van het romeinse keizerrijk en van het Forum Romanum heeft Rome zijn invloed over grote delen van Europa en het Midden-Oosten verspreid. Een bezoek aan de stad is deels een tijdreis. Rondom het Campo de Fiori, dat in trek was bij dichters, schilders en andere kunstenaars en in de wijk Trastevere voelt u de geschiedenis herleven.

Bijzonder

  • De door Michelangelo beschilderde Sixtijnse kapel is erg in trek. Bezoek ze daarom after-hours en ontloop de mensenmassa. Twee uur lang is er alle tijd voor de Vaticaanse musea onder begeleiding van een Engelssprekende gids. Daarbij zijn naast de beroemde kapel ook de fresco’s in de Raphael Rooms en de Gallery of Maps zeer bezienswaardig. Deze tour kunt u zowel privé als in een klein groepje reserveren.
  • Stap in een vintage Fiat 500 om Rome in al haal glorie te ervaren. Met deze iconische auto bent u Italiaan onder de Italianen. Een Engelssprekende chauffeur brengt u moeiteloos naar alle legendarische trekpleisters. U heeft keuze uit verschillende routes en tijdstippen, waaronder ’s avonds.
  • Hoewel veel monumenten bijzonder goed bewaard zijn gebleven, ligt de geschiedenis van Rome deels ondergronds. Daal daarom met een klein groepje af in de historische lagen onder de San Clemente kerk en kruip onder de huid van het oude Rome.
  • Loop over de Via Appia, de koningin der wegen, duizenden jaren na de aanleg door de Romeinen.

Arrangementen

FamilyFocus

Bekijk alles

BeachBreaks

Bekijk alles

CouplesOnly

Bekijk alles

CityTrips

Bekijk alles