Wij helpen u graag op weg!
Bel 073 - 548 20 62 of maak een afspraak
Menu
Contact

Cote d'Azur

50 Beach Locaties
Volledige Ontzorging
70 City Bestemmingen

Direct zoeken

Alle bestemmingen:

Beach Breaks en City Trips

Reisgezelschap

Accommodatiestijl

Thema's
Prijsklasse hotel per nacht

Goede reisperiode

Reisperiode

Direct zoeken

Alle bestemmingen:

Cote d'Azur

De Côte d’Azur is de verzamelnaam van enkele beroemde kustplaatsen en een begrip onder zon minnend Nederland. Ook de Fransen zelf en inwoners van andere Europese landen vinden traditioneel hun weg naar de populaire Azurenkust. Doorgaans spreken we van de Franse zuidoostkust, maar Vorstendom Monaco behoort eveneens tot het geheel. Derhalve wordt de streek aangeduid als de Franse én Monegaskische kust aan de Middellandse Zee.

Alles wat de Cote d’Azur maakt tot de vooraanstaande streek die het is, komt samen in het mondaine Saint-Tropez. De majestueuze jachthaven, diverse uitmuntende visrestaurants en het goudgele zandstrand van Pampelonne, met de beroemde strandtenten Nikki Beach en Le Club 55, maken uw verblijf tot een waar festijn. En bent u de zee en het strand even zat? Wandel door de karakteristieke straatjes richting de vele sfeervolle pleintjes of breng een bezoek aan de historische citadel.

Cannes, de stad die wereldberoemd is om het prestigieuze filmfestival herbergt een veelvoud aan paradijselijke stranden. Met 2 stadsstranden, 13 openbare stranden en 33 privé stranden is er voor ieder wat wils. Naast ultiem ontspannen op uw ligbedje, ontkomt u er in Cannes natuurlijk niet aan om even over de fameuze Boulevard de la Croisette te paraderen. Het eilandje Ile Sainte-Marguerite is een leuk alternatief voor een dagtrip. Het ligt ongeveer een kilometer uit de kust en beschikt over een grote diversiteit aan stranden.

Nice is de grootste stad van de Côte d’Azur en wordt met recht een stad met allure genoemd, hetgeen gesymboliseerd wordt door de ‘Promenade des Anglais’. Wandelend over deze boulevard geniet u enerzijds van levendige winkeltjes, boetiekjes en restaurants en heeft u anderzijds de fraaie plekjes aan het strand voor het uitkiezen. Af en toe behoefte aan wat meer privacy op een afgelegen strandje? Even buiten Nice ligt het vissersplaatsje Villefranche-sur-Mer, alwaar op het ‘Plage des Marinières’ een serene rust heerst.

Dwergstaat Monaco staat bekend om zijn flamboyante casino’s en vele beroemdheden die er een onderkomen hebben, maar er is ook een strand dat tot de verbeelding spreekt:. Larvotto Beach in Monte Carlo. Het is weliswaar kunstmatig aangelegd, maar omringd door imposante rotspartijen en met uitzicht op de oneindig lijkende zee voelt u zich op uw ligbedje de koning te rijk. Een variëteit aan decadente strandtenten maakt dat het u op culinair gebied aan niets ontbreekt.

Arrangementen

FamilyFocus

Bekijk alles

BeachBreaks

Bekijk alles

CouplesOnly

Bekijk alles

CityTrips

Bekijk alles