Wij helpen u graag op weg!
Bel 073 - 548 20 62 of maak een afspraak
Menu
Contact

Courchevel

50 Beach Locaties
Volledige Ontzorging
70 City Bestemmingen

Direct zoeken

Reisgezelschap

Accommodatiestijl

Thema's
Prijsklasse hotel per nacht

Goede reisperiode

Reisperiode

Direct zoeken

Alle bestemmingen:

Courchevel

De Franse Alpen komen volledig tot wasdom in de karakteristieke wintersportplaats Courchevel. Uitkijkend over onder meer de imposante Mont Blanc en het Pelvouxmassief zijn het hier hoge bergtoppen die de klok slaan. Ook bij liefhebbers van wielrennen kan Courchevel bekend in de oren klinken: sinds jaar en dag geldt het als finishplaats van één van de zwaardere bergetappes in de Tour de France.

Courchevel is onderdeel van skigebied ‘Les trois Vallées’ en bestaat feitelijk gezien uit enkele dorpen die op verschillende hoogte gelegen zijn en door de jaren heen steeds praktischer zijn ingericht. De stijlvolle accommodaties liggen bijna letterlijk aan de voet van de verschillende pistes, waardoor u nooit lang onderweg bent. Nog steeds worden er liften en faciliteiten bijgebouwd om het gebied verder te veraangenamen. Dit wordt mede gedaan met het oog op de Wereldkampioenschappen alpineskiën die in 2023 in Courchevel gehouden worden.

De ongeveer 150 kilometer aan pistes variëren van beginnersvriendelijk tot uitdagende afdalingen voor gevorderden. U kunt hier derhalve met het hele gezin genieten, maar ook met een groep doorgewinterde ski- of snowboardfanaten. Tientallen hoog aangeschreven restaurants, cafés en bars bewerkstelligen bovendien dat u voor een subliem diner of een gezellig drankje nooit lang hoeft te zoeken.

Arrangementen

FamilyFocus

Bekijk alles

BeachBreaks

Bekijk alles

CouplesOnly

Bekijk alles

CityTrips

Bekijk alles