Wij helpen u graag op weg!
Bel 073 - 548 20 62 of maak een afspraak
Menu
Contact

Niseko

50 Beach Locaties
Volledige Ontzorging
70 City Bestemmingen

Direct zoeken

Reisgezelschap

Accommodatiestijl

Thema's
Prijsklasse hotel per nacht

Goede reisperiode

Reisperiode

Direct zoeken

Alle bestemmingen:

Niseko

Met maar liefst zes skigebieden, een groot aantal moderne skiliften en prestigieuze accommodaties is Niseko een gerenommeerde wintersportbestemming, zeker voor Japanse begrippen. Het stadje grenst aan een enorme bergketen en is gelegen in het westelijke deel van Hokkaido, het meest noordelijke van de vier grote eilanden van Japan. 

Van december tot mei leent het gebied zich bij uitstek voor wintersport en andere winterse activiteiten. In deze periode valt er in totaal ruim 17 meter poedersneeuw die van uitzonderlijke kwaliteit is. Het samenspel van Siberische wind met de vochtigheid van de Japanse zee leidt namelijk tot sneeuw die behoort tot één van de droogste en lichtste ter wereld en is hiermee alom geprezen door wintersporters uit alle windstreken. 

Ervaren skiërs en snowboarders trotseren in Niseko de hoogste bergtoppen en zigzaggen frank en vrij over de fraaiste off-piste terreinen. Wilt u er zeker van zijn dat de piste zo glad is als een biljartlaken? Kies dan voor de exclusieve optie om in alle vroegte per snowcat mobiel de berg op te rijden en, nog voordat de skiliften geopend zijn, met uw ski’s of snowboard de eerste sporen te maken in de vers gevallen sneeuw. Voor onervaren wintersporters is er de Niseko Village Snow School, met gecertificeerde ski- en snowboardinstructeurs en een aparte afdeling voor kinderen tot 12 jaar. Andere winterse activiteiten zijn hier eveneens rijkelijk vertegenwoordigd. Zoef bijvoorbeeld door de witte wildernis op een sneeuwscooter, hoor de sneeuw onder uw voeten knisperen tijdens een begeleide sneeuwschoenwandeling, maak kennis met het fenomeen raften in de sneeuw of neem plaats in een rendierslee. 

Na een avontuurlijke dag in de sneeuw kunt u naar goed Japans gebruik verpozen in zogeheten ‘onsen’, ofwel hot springs van natuurlijke heetwaterbronnen. 

Arrangementen

FamilyFocus

Bekijk alles

BeachBreaks

Bekijk alles

CouplesOnly

Bekijk alles

CityTrips

Bekijk alles